Ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γουίλιαν Ζοσέ βρίσκεται στο επίκεντρο των αγγλικών και μη media και λέγεται πως η Τότεναμ τον βλέπει ως προσωρινό αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν θέλει ο ίδιος.

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα, ο Γουίλιαν Ζοσέ προπονήθηκε κανονικά με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ οργιάζουν τα δημοσιεύματα για έντονο φλερτ με την Τότεναμ, η οποία ψάχνει αντικαταστάτη του τραυματία Χάρι Κέιν.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, η ρήτρα αποδέσμευσης του οποίου όμως φτάνει τα 60, με τον σύλλογο του Σαν Σεμπαστιάν να μην συζητάει την πιθανότητα δανεισμού.

Μια εβδομάδα πριν από το τέλος των μεταγραφών, η αγωνία του Γουίλιαν Ζοσέ για το μέλλον του είναι έκδηλη και την εξέφρασε ο ίδιος, στην διάρκεια των πρώτων λεπτών της προπόνησης, στα οποία έχουν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι.

Βλέποντας ρεπόρτερ και κάμεραμαν, ο 28χρονος επιθετικός τους φώναξε «γράψτε, γράψτε, για να λέτε ψέματα μετά», προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «είστε ψεύτες». Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εκτός από τον Ζοσέ, βρίσκεται και ο Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στην Ρόμα.