Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και η ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, με τελευταίο αποτέλεσμα την εντός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι με 2-0. Ο Όλε δέχεται σκληρή κριτική και βρήκε ένα νέο επιχείρημα για να αντιστρέψει το κλίμα, κάτι που δύσκολα θα γίνει.

Ο Νορβηγός τεχνικός, έχει καταγράψει 12 ήττες και 11 νίκες στα 32 παιχνίδια πρωταθλήματος κατά τα οποία έχει βρεθεί στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» από τα τέλη του 2018 μέχρι σήμερα…

Τις τελευταίες μέρες και κυρίως μετά την ήττα (2-0) από την Μπέρνλι έχει βρεθεί ίσως περισσότερο από ποτέ στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής και το αντιλαμβάνεται.

Οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισαν ότι συνεχίζουν να τον στηρίζουν και εκείνος, στη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής είχε να πει:

«Υπάρχει τρόπος για να βελτιωθούμε. Μπορείς να το δεις και στις άλλες ομάδες με τον τρόπο που έχουν επιλέξει. Μπορεί να δει κανείς ότι ο Κλοπ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να φτιάξει αυτή την ομάδα που έχει τώρα και τα πηγαίνει περίφημα…».