Στους κορυφαίους Ευρωπαίους που αγωνίσθηκαν στο ΝΒΑ αναφέρθηκε ο Μάικλ Τζόρνταν, εν μέσω της παρουσίας του στο Παρίσι για την αναμέτρηση των Χόρνετς με τους Μπακς, με τον θρύλο των Μπουλς να αναφέρει το όνομα του πρώην συμπαίκτη του, Τόνι Κούκοτς!

Πριν από το τζάμπολ, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ και τον συνιδιοκτήτη των «Ελαφιών», Μαρκ Λάσρι όπου κλήθηκε να κατονομάσει τους πέντε κορυφαίος ΝΒΑers όλων των εποχών!

Ο Air απάντησε χαμογελώντας: «Ο Κούκοτς είναι ο Νο.1, ο Πέτροβιτς, ο Σαμπόνις… Υπάρχουν πολλοί παίκτες, πρέπει να σκεφτώ».

Ο Τζόρνταν επέστρεψε στη γαλλική πρωτεύουσα έπειτα από το 1997, όταν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά McDonalds Open: «Βρέθηκα εδώ πριν από 23 χρόνια, είναι σπουδαίο ότι βρίσκομαι ξανά εδώ για έναν αγώνα με το ΝΒΑ».

Όσον αφορά τη σύγκριση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ανέφερε: «Μιλάμε για διαφορετικές εποχές. Ο ΛεΜπρόν είναι απίστευτoς. Είμαι φαν του ΛεΜπρόν, έχει αφήσει το σημάδι του και θα συνεχίσει να το κάνει, όμως είναι δύσκολο να συγκρίνουμε διαφορετικές εποχές».