Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 30χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού Νιλ Ντε Πο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίζεσπορ.

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Ατρόμητο, ο οποίος δυναμώνει με την απόκτηση του Νιλ Ντε Πο. Ο 30χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός με την σημαντική θητεία σε Βέλγιο (Λόκερεν, Ζούλτε Βάρεγκεμ) και Γαλλία (Γκινγκάμπ) έμεινε ελεύθερος από την Ρίζεσπορ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο. Ο Ντε Πο με το βαρύ βιογραφικό (358 συμμετοχές, 55 γκολ / 55 ασίστ) επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό 11 και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ανυπόμονος να βοηθήσει την νέα του ομάδα:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες αυτής της μεταγραφής και κυρίως τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου κ. Αγγελόπουλο και τους εκπροσώπους μου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αφού συνάντησα μια ομάδα με μεγάλο επαγγελματισμό και εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως πρέπει.

Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει αυτή τη χρονιά οδηγώντας την ομάδα στα πλέι-οφ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονώ για την πρώτη μου εμφάνιση στο γήπεδο μας μπροστά στον κόσμο μας».