Η επίσημη παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς έγινε σήμερα από την εθνική ομάδα της Βοσνίας, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ να δηλώνει πως δεν έχει κλείσει η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τον Όγκνιεν Βράνιες.

«Ο Βράνιες ήταν μέλος της Εθνικής για πολύ καιρό. Έχει δώσει πολλά και κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός πως πάλευε με όλες του τις δυνάμεις κάθε φορά που φορούσε το εθνόσημο. Σίγουρα όμως έχει κάποια εξωαγωνιστικά θέματα. Νομίζω πως είναι στο χέρι του το να επιστρέψει. Έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες και θα μιλήσω ξανά μαζί του. Αλλά εξαρτάται από εκείνον», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός συνέχισε μιλώντας για την απόφασή του να αναλάβει την Εθνική Βοσνίας: «Είναι αλήθεια, όταν ο πρόεδρος μου πρότεινε την θέση το σκεφτόμουν, αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Όλα τα χρόνια που πέρασα στην Ομοσπονδία με έπεισαν. Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα το ότι επέστρεψα για να οδηγήσω την ομάδα στο Euro».