Τα αίτια που έφεραν την ήττα στον Ατρόμητο ανέφερε ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων», Γιώργος Μανούσος.

Όσα είπε στη Nova:

«Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από εμάς, εμείς δεν ήρθαμε καθόλου σήμερα να παίξουμε. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, δεν δικαιούμασταν τίποτα παραπάνω. Θέλουμε όλοι να ζητήσουμε όλοι συγγνώμη από τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, γιατί έχουμε 4-5 παιχνίδια τα οποία είναι τελικοί για εμάς, αν θέλουμε να αλλάξουμε το κλίμα και να κυνηγήσουμε την εξάδα».

Για το τι έφταιξε: «Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Είχαμε πολύ άγχος κι αυτό μας κόστισε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας γιατί με τέτοιες εμφανίσεις είναι πάρα πολύ δύσκολα για τη συνέχεια».

Για τον στόχο των πλέι οφ«Ο Ατρόμητος έχει ποιότητα, αρκεί να την βγάζουμε κάθε αγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στη συνέχεια όλοι μας. Σίγουρα υπάρχει χρόνος, υπάρχουν παιχνίδια, έχουμε δείξει πως μπορούμε και σε πιο δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να αλλάξουμε ξανά την νοοτροπία μας όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί όπως είπα για να κοιτάξουμε την εξάδα πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί στα επόμενα παιχνίδια».