Την απόψή του για την ισοπαλία που πήρε ο Ολυμπιακός από την έδρα της ΑΕΚ, κατέθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παίρνοντας θέση και για το θέμα μεταγραφής του Ποντένσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Την ευκαιρία του Γκιγιέρμε: Σήμερα πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να βάλουμε το πολυπόθητο γκολ. Δεν ήταν μόνο το δοκάρι του Γκιγιέρμε. Είχαμε και την ευκαιρία του Μπουχαλάκη αλλά και του Ελ Αραμπί. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και ήμασταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο. Η ΑΕΚ επιχείρησε να μας πιέσει, να αξιοποιήσει τυχόν λάθη και να απειλήσει από στατικές φάσεις. Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε περισσότερη δημιουργία, να είχαμε βάλει γκολ και να είχαμε πάρει αποτέλεσμα.

Το χρονικό σημείο των αλλαγών: Νομίζουμε πως μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Εάν είχαμε κάνει πιο νωρίς αλλαγή μπορεί να χάναμε το κέντρο. Παίξαμε με αντίπαλο που είχε το πνεύμα των αντεπιθέσεων και με στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε την πρωτοβουλία και δεν είχε νόημα να βάλεις παραπάνω επιθετικούς.

Το εάν δεν υπήρχε πάθος: Διαφωνώ. Δεν υπήρχαν στιγμές που δεν παίξαμε με πάθος, με δύναμη ή σβηστοί. Αναγκάστηκαν οι αντίπαλοι να κάνουνε λάθη. Δείτε και τις αντιδράσεις της άλλης ομάδας και της εξέδρας. Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε πιο πολύ το γκολ. Έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεν μας έλλειπε το πάθος όμως σε καμία περίπτωση.

Το αποτέλεσμα και τους Λάζαρο – Φορτούνη: Όχι. Σας είπα δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουμε για το παιχνίδι μας και για τους Φορτούνη και Λάζαρο.

Τον Ποντένσε και πως χαλάει η μεταγραφή του στην Γουλβς: Πράγματι είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ενδιαφέρονται για αυτόν πολλοί σύλλογοι. Εφόσον μείνει στον Ολυμπιακό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εάν μείνει αυτό θα μας χαροποιήσει πολύ.

Την απώλεια βαθμών για το πρωτάθλημα: Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακριά ακόμα. Θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Δεν νομίζουμε πως ήταν τόσο καθοριστική στιγμή σήμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν μία ομάδα που κοίταζε να κερδίσει και η ΑΕΚ μία ομάδα που κοίταζε να μην χάσει.

Την διαχείριση του αγώνα: Απ’ ότι είδαμε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της ΑΕΚ ήταν να ακυρώσει τα δυνατά μας σημεία. Να μην αναπτυχθούμε καλά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν σκοράραμε.