Σαν σε προπόνηση πέρασε από την έδρα της Τρανμίρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς χωρίς δυσκολία επικράτησε με 6-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Τρανμίρ ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας (βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας) και είχε εύκολο έργο στο «Prenton Park ».

Μέσα σε έξι λεπτά (10′-16′) οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν τρία τέρματα με τους Μαγκουάιρ, Νταλότ και Λίνγκαρντ. Η αδύναμη Τρανμίρ δεν κατάφερε να αντισταθεί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Τζόουνς και Μαρσιάλ έκαναν το 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2001, που η Γιουνάιτεντ σκοράρει πέντε τέρματα στο πρώτο μέρος μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ (6-1).

Στο δεύτερο μέρος ο Γκρίνγουντ με εύστοχο πέναλτι έγινε ο τρίτος παίκτης των φιλοξενούμενων που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων και νεότερος που πετυχαίνει 10 τέρματα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (18 ετών και 3 μηνών).

Έτσι μετά την Σίτι και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ προκρίθηκε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και πέτυχε την δεύτερη μεγαλύτερη νίκη της, από την ημέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.