Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 τον ΝΠΣ Βόλο για την 21η αγωνιστική της Super League, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τονίζει μέσω του PAOK TV πως είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα του θα πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τοποθετήθηκε για την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ Βόλο, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να μπει δυναμικά από την αρχή, ώστε να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή για την θετική προσέγγιση που δείχνει προωθώντας με το παιχνίδι του το θέαμα του ποδοσφαίρου, στους παίκτες και την ομάδα του. Είναι μια ομάδα λίγο διαφορετική από την Λαμία, μια ομάδα που της αρέσει να παίζει, που προσπαθεί παντού να παίξει με τον ίδιο τρόπο.

Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους οπαδούς μας, άρα πρέπει να μπούμε από την αρχή πολύ δυνατά, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, προσέχοντας την ποιότητα του αντιπάλου μας, που σίγουρα θα έρθει για να μας δυσκολέψει. Νομίζω ότι θα είναι ένα όμορφο ματς με δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν, οπότε θα το ευχαριστηθούν όσοι το δουν από κοντά, όσοι το δουν από την τηλεόραση και πιστεύουμε ότι στο τέλος εμείς θα νικήσουμε».