Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία για την προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ κατά των φιλάθλων της ομάδας στη Νέα Σμύρνη από την οποία τραυματίστηκε ο πατέρας του Γιώργου Νταβιώτη.

Η περιστεριώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι θα προβεί σε καταγγελία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων του Ατρομήτου στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, μεταξύ των θυμάτων ήταν ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Γιώργου Νταβιώτη, που διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και έκανε πέντε ράμματα στο κεφάλι. Τα πράγματα ξέφυγαν λίγο μετά το τέλος του αγώνα, με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους φίλους του Ατρομήτου, μεταξύ των οποίων ήταν αρκετοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, γυναίκες και μικρά παιδιά, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν. Εκτός από τον πατέρα του Νταβιώτη υπήρξαν και άλλοι τραυματισμοί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναίτια επίθεση και προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Νταβιώτη».