Εντείνεται η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο ανεξάρτητα από την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα, για τον οποίο δεν υπάρχει νεότερη κρούση από την Γουλβς.

Το χθεσινό ντέρμπι (0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό), 13ο στη σειρά που η ΑΕΚ δεν καταφέρνει να κερδίσει, έφερε ακόμη περισσότερο στην επιφάνεια το ζήτημα της ποιοτικής ενίσχυσης. Κατά… σατανική σύμπτωση η τελευταία επικράτηση της «Ένωσης» σε ντέρμπι ήταν την πρωταπριλιά του 2018, όταν στο 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Σέρχιο Αραούχο είχε πετύχει δύο γκολ. Μοιραία, λοιπόν, η κουβέντα για τον Αργεντινό φορ καλά κρατεί.

Η προσπάθεια του Ίλια Ίβιτς να βρει τη φόρμουλα για την επιστροφή του «Τσίνο» συνεχίζεται και οι διαπραγματεύσεις με την Λας Πάλμας εντείνονται. Οι συζητήσεις αυτές γίνονται, μάλιστα, ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Η Γουλβς δεν έχει ενοχλήσει εδώ και μέρες την ΑΕΚ για τον Πορτογάλο φορ και απομένουν πέντε μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αραούχο θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην «Ένωση» και έχει κλείσει τα αυτιά του σε όποιες άλλες κρούσεις του έχουν γίνει. Άλλωστε αντιλαμβάνεται πως τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του τα πέρασε με τα κιτρινόμαυρα και θέλει να ζήσει ανάλογες στιγμές. Οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.