Έτοιμος να τοποθετηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας σχετικά με εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και το PAO Alive, είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να τοποθετηθεί σχετικά με εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του πρότζεκτ του Βοτανικού αλλά και του PAO Alive. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που θα επιλέξει για να το πράξει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, αν δηλαδή θα προτιμήσει να παραχωρήσει κάποια συνέντευξη Τύπου η να προχωρήσει σε κάποια προσωπική δήλωση.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αναφερθεί δημόσια στο συγκεκριμένο θέμα ήταν στις 8 Δεκεμβρίου όταν και είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Total Football» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Μάλιστα, τότε είχε αποκαλύψει πως σύντομα θα έρχονταν ανακοινώσεις καθώς το έργο έχει θωρακιστεί νομικά, ενώ έχουν ξεπεραστεί τα όποια ζητήματα υπήρξαν με την Κυβέρνηση τη στιγμή που η πλευρά του Δήμου δεν έχει αλλάξει καθόλου τη στάση της και παραμένει στο πλευρό του Παναθηναϊκού προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Σημειώνεται πάντως πως για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το αν τα όσα έχει να πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνιστούν θετικές ή αρνητικές εξελίξεις στο θέμα, όμως και μόνο η πρόθεσή του να μιλήσει καθιστά σαφές πως υπάρχουν νεότερα τα οποία και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.