Η αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης και ενώ σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή των ποινών σε περίπτωση συνιδιοκτησίας.

Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτή είναι από την πρώτη στιγμή η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να προτείνει τον υποβιβασμό της ομάδας και της Ξάνθης, για το θέμα της συνιδιοκτησίας.

Οι Θεσσαλονικείς, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, κρατούν αποστάσεις από νομοθετικές ρυθμίσεις που ουσιαστικά θέλουν «να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών και να δώσουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό» και δεν πρόκειται να δεχθούν σε καμία περίπτωση τιμωρία αφαίρεσης βαθμών.

Μάλιστα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο εμφανίζονται διατεθειμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «φούσκα» και δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για να δικαιωθούν.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως στόχος ήταν «να χάσει το ηθικό του πλεονέκτημα ως ομάδα που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε βρώμικες υποθέσεις».

Για αυτό το λόγο στον «Δικέφαλο του Βορρά» ετοιμάζονται να κινηθούν προς πάσα κατεύθυνση και δεν ζητούν καμία «χάρη» και από κανέναν, αφού πιστεύουν στην πλήρη και απόλυτη αθώωσή τους.