Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γρίβας, συγκίνησε τους πάντες στη χθεσινή διάρκεια της βράβευσής του από τον ΠΣΑΠ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει το δικό της σχόλιο.

Συγκίνησε τους πάντες κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από τον ΠΣΑΠ ο Αντώνης Γιόβας, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, με τον ίδιο να σημειώνει πως:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πολύ είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ και ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές, που μου έχουν δώσει δύναμη και ενέργεια να τα καταφέρω στο στόχο μου και να περπατήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Είναι μεγάλο κομμάτι χαράς που μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, που μου δίνουν οι νίκες του. Το νταμπλ που πήραν μου έδωσε πάλι χαρά και μεγάλη ευχαρίστηση. Ένα χειρουργείο που είχα κάνει το 2017 είχα σκεφτεί να πάω να κάνω στην προπόνηση της ομάδας για να πάρω δύναμη και κουράγιο, πήγα και ευτυχώς το χειρουργείο πήγε πολύ καλά από την δύναμη και την ψυχολογία που μου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μου ομάδας.

Μακάρι να γίνονται τέτοιες ενέργειες και τέτοιες όμορφες βραδιές όπως η σημερινή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία».

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Αντώνης. Ένας πραγματικός ήρωας της ζωής. Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ του έδωσε έξτρα δύναμη για να περπατήσει για πρώτη φορά».

Η σχετική δημοσίευση του Δικεφάλου: