Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, για τη 12η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Πειραιά πήρε μία εύκολη νίκη όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι Πειραιώτες διεύρυναν έτσι το αήττητο σερί τους και παρέμειναν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός που είναι στη τελευταία θέση με τρεις βαθμούς θα ψάξει στα επόμενα παιχνίδια του τους πόντους που θα τον ανεβάσουν στη βαθμολογία. Άλλωστε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια. Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου αγωνίστηκε και χωρίς τους δύο ξένους (Σμιθ και Κόσιτς) καθιστώντας το έργο της εξαιρετικά δύσκολο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν στην πισίνα σωσίβια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε το πρώτο του τέρμα πέντε λεπτά πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου με τον Χατζηστεφάνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 28-4

Οκτάλεπτα: 8-0, 6-0, 7-2, 7-2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 9, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Δαλμάρας.

Παναθηναϊκός (Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ 1, Σιαμάς 1, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Παπαδημητρίου Α., Γκαράνης, Μανιάτης, Κατσαγούνος, Σαλτέρης, Ορφανός, Μοσχοβέλης.