Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου, με βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, όπου το παρών έδωσαν εννιά από τους 25 βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ενώ αντίθετα απουσίαζαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Μέρας 25.

Η συνάντηση – κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου, με βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε. Το παρών έδωσαν εννιά από τους 25 βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας από τέσσερα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ενώ αντίθετα απουσίαζαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Μέρας 25.

«Δεν ζητήσαμε καμία χάρη για τον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος τα προβλήματα του τα λύνει μόνος του. Ζητήσαμε ισονομία. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε προκειμένου το ποδόσφαιρο να απεμπλακεί από τα προβλήματα που το ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες και να προχωρήσει με έντιμο τρόπο.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην συνάντηση παραδέχθηκαν ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση, καμία νόμιμη επιτροπή που έχει βγάλει μια γνωμοδότηση το σκεπτικό της οποίας κανείς ακόμη δεν γνωρίζει. Υπήρξε μια στημένη επιτροπή που προχώρησε σε μια εισήγηση αφού πρώτα πήρε στα χέρια της το… σκονάκι που έγραφε “υποβιβασμός του ΠΑΟΚ”, και πλέον μαλώνουν καθημερινά για το ποιός είναι αυτός που πήγε το γραμμένο χαρτί με την εισήγηση», ανέφερε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

«Θέλουμε τα πρωταθλήματα να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια. Έχουν γίνει κεντρικά λάθη που διχάζουν, κάτι που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Γιαννούλης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι: «ο κ. Μητσοτάκης με βραχίονα τον Λευτέρη Αυγενάκη θέλησε να κάνει την ελληνική Βουλή “πλυντήριο συμφερόντων” συγκεκριμένων χορηγών τους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, υποστήριξε ότι με αφορμή το θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, «πρέπει να λειτουργήσει το αυτοδιοικητικό και η πολιτική, με τις οποίες παρεμβάσεις της, να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο».

«Θέλουν να πλήξουν την υπερηφάνεια του ΠΑΟΚ με μια στημένη επιτροπή», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε ότι: «ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όπως θα κάναμε για κάθε ομάδα της πόλης, θέλουμε τις ομάδες της πόλης μας να πρωταγωνιστούν και να διεκδικούν τίτλους, όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν στα πλαίσια κοινωνικής γαλήνης».