Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δίκαια έφτασε στην αποψινή επικράτηση ενώ παράλληλα στάθηκε στα όσα προκύπτουν και ακούγονται για την ομάδα του και κατά πόσο την επηρεάζουν.

Ο Γιώργος Παράσχος επισήμανε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς: Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερος. Εμείς αιφνιδιαστήκαμε από το πρώτο γκολ. Τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ωραία κίνηση, ήταν σε πολύ καλή μέρα και είχε φρεσκάδα. Μειώσαμε με πέναλτι και μας ενδιαφέρει το ματς της Κυριακής για να μπούμε στην εξάδα. Το αποτέλεσμα του ΟΦΗ μας δίνει ελπίδες. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και κυρίως στην Ευρώπη.

Το εάν επηρεάζονται στην Ξάνθη από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα: Δεν μπορούμε να τους κλείσουμε τα αυτιά. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα αυτιά των παικτών μας. Και βέβαια τα ακούνε και βέβαια επηρεάζονται. Βεβαίως επηρεαζόμαστε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Τους λέμε να βουλώσουν τα αυτιά τους και να μην επηρεάζονται. Να κοιτάμε την δουλειά μας. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας.