Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν χείμαρρος στην κατάθεσή του κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Ολυμπιακός-Βέροια. «Φιλιππινέζα ο Σαρρής».

Ξεχωριστό ήταν το σημείο της κατάθεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη που αναφέρθηκε στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια ενώ χαρακτήρισε τον Γιώργο Σαρρή «Φιλιππινέζα».

«Ένας ποδοσφαιριστής ο Γεωργέας. Έπαιζε στην ΑΕΚ και μετά πήγε στην Βέροια. Μόλις επέστρεψε τον είδα μου είπε για τον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό και μου τόνισε: «Πρόεδρε ντρέπομαι που είμαι ποδοσφαιριστής. Μπήκα στα αποδυτήρια και μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε και είπα στον προπονητή να με αλλάξει. Μου τα είπε και ο Καλαϊτζίδης. Όλη η Ελλάδα τα ξέρει, υπάρχει ένα τσουβάλι της ΕΥΠ. Κι εγώ λέω τη γνώμη μου, οι ερωτήσεις σας, δεν με αφήνετε να πω αυτό που θέλω. Με σκρινάρετε», είπε μεταξύ άλλων ενώ ερωτηθείς για το αν ήταν έντιμος ο Σαρρής απάντησε πως:

«Ο Σαρρής ήταν ένας καλός άνθρωπος, έντιμος και ήταν και Φιλιππινέζα της ΕΠΟ. Έντιμος, καλός, αλλά Φιλιππινέζα. Δεν είναι κακό να είναι Φιλιππινέζα. Σε όλες τις δίκες που ήταν εναντίον του Μελισσανίδη ερχόταν με τους ίδιους δικηγόρους και μάρτυρες. Πως γίνεται αυτό»;