Το σύνθημα για τον προσεχή αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πετύχει το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον «Δικέφαλο του Βορρά», λέγοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν στην Τούμπα για ένα σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός

Όταν είδες τον Ίνγκασον να έχει το νου του στον Μακέντα, τι σκέφτηκες και έτρεξες να μπεις στη φάση; Πίστεψες ότι θα κάνει το λάθος ο Ισλανδός;

«Θα έλεγα ότι “διάβασα” σωστά τη φάση. Περίμενα ότι θα περάσει η μπάλα από τον αμυντικό και πράγματι, έτσι έγινε. Για αυτό έτρεξα προς τα εκεί, μου βγήκε, πήγα στο τετ-α-τετ και σκόραρα».

Έχοντας αστοχήσει σε ένα πέναλτι με «σκαφτό» πλασέ, δεν φοβήθηκες να δοκιμάσεις κάτι παρόμοιο στο τετ-α-τετ; Δεν το θεώρησες ριψοκίνδυνο;

«Ναι, ήταν ριψοκίνδυνο, αλλά δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Μου αρέσει να ρισκάρω στη ζωή μου. Το δοκίμασα και μου βγήκε».

Πώς προετοιμαστήκατε για αυτό το παιχνίδι; Είχατε συζητήσει για το γεγονός ότι θα υπήρχαν χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες;

«Αυτά τα παιχνίδια είναι μοναδικά, δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Είναι ωραία να παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, με γεμάτες εξέδρες. Ήταν μαγικό συναίσθημα, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη, τον ευχαριστούμε για την παρουσία του και τον περιμένουμε στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Ελπίζω να έρθουν ακόμα περισσότεροι».

Συμφωνείς με την άποψη ότι είναι καλύτερα που δεν νικήσατε με μεγαλύτερο σκορ, επειδή θα σας δημιουργούσε έναν εφησυχασμό για την Τετάρτη;

«Όχι, διαφωνώ. Δεν εφησυχάζουμε Θα πάμε στην Τούμπα απόλυτα συγκεντρωμένοι, με σκοπό να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα πρόκρισης».

Περιμένετε μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι του Κυπέλλου, συγκριτικά με το προχθεσινό;

«Εκ των πραγμάτων, είναι διαφορετικά παιχνίδια. Άλλη διοργάνωση, με άλλο σύστημα διεξαγωγής».