Χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα πάρουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Χασάν, ο Εμρέ Μορ και ο Καφού, αναμένεται να παίξουν στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 1).

Ο Αιγύπτιος επιθετικός και ο Πορτογάλος χαφ θα ξεκινήσουν ως βασικοί απέναντι στην ομάδα από τη Φθιώτιδα, ενώ ο Τούρκος εξτρέμ αναμένεται να μπει κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίζοντας σήμερα ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς τους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλο και Τοροσίδη.

Στον άξονα θα παίξουν ο Καμαρά και ο Καφού, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Λοβέρα στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Μπέλιτς, Ξενιτίδης, Σεμέδο, Σουντανί, Μασούρας και Μορ. Εκτός έμειναν οι Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπι, ενώ τραυματίες είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο.