Ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε σε όλα όσα πήγαν στραβά απόψε για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Ζαλγκίρις αλλά και στους επόμενους στόχους των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της «NOVA»:

Για το τι έφταιξε στην ήττα στο Κάουνας: «Δεν παίξαμε άμυνα, δεχτήκαμε 46π. στο ημίχρονο και δεν ακουμπούσαμε κανέναν. Δεν βάλαμε το σώμα μας, δεν παίξαμε στα όρια του φάουλ σε μια σκληρή έδρα. Στο 3ο δεκάλεπτο χάσαμε τους δύο χειριστές μας και δεν είχαμε και καλή αντίδραση στην άμυνα. Το κυριότερο θέμα ήταν η άμυνα».

Για το τι σώζεται στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε. Θέλουμε να χτίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όμως, παίζουμε ένα ματς καλά και μετά χανόμαστε και πάλι. Αν ψάχνουμε δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε. Τα κεφάλια κάτω, να προχωρήσουμε. Παίζουμε σε 48 ώρες με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Για τη σεζόν που χάνεται: «Κοιτάμε απλά το επόμενο παιχνίδι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πετάξουμε, να προπονηθούμε και να πάμε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ».