Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης είναι στην αναζήτηση χρημάτων για την εξόφληση των χρεών και την άρση της ποινής της απαγόρευσης μεταγραφών και με ανακοίνωση, αναφέρουν ότι θα υπάρχουν κουπόνια στήριξης σε κάθε θύρα του «Κλ. Βικελίδης», στον ποδοσφαιρικό αγώνα Άρης – Ατρόμητος.

Η ΚΑΕ Άρης χρειάζεται ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ για να πετύχει την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών και φυσικά να αποκτήσει τη δυνατότητα αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό. Όπως ενημέρωσαν από κοινού ΚΑΕ και ΑΣ… «η προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για να σωθεί η παρτίδα στη φετινή σεζόν συνεχίζεται και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ παραμένει αρωγός σ’ αυτήν. Ενημερώνουμε ότι στον αγώνα Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με τον Ατρόμητο Αθηνών, την Πέμπτη 6/2, 19:00, θα διατίθενται, μέσω του Ερασιτέχνη, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ. Η τιμή τους θα είναι 5, 10 και 50 ευρώ και από τις 16:30, στην είσοδο κάθε θύρας του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα υπάρχει άνθρωπος ορισμένος από τον Α.Σ. που θα δίνει κουπόνια στους φιλάθλους μας οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στον κρίσιμο αυτόν αγώνα.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση μέσω του λογαριασμού που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την οποία όρισε μέσω Πρωτοδικείου ο Α.Σ. μετά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου, Δημήτρη Γουλιέλμου, από τα κοινά του τμήματος μπάσκετ, προσπαθεί καθημερινά να κρατήσει όρθια την ομάδα η οποία βρέθηκε σε τραγικό σημείο λόγω των κακών χειρισμών του καλοκαιριού και της αρχής της σεζόν. Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να έχει επιτυχία αν δε σταθούν στο πλευρό της όλες οι δυνάμεις του ΑΡΗ. Από τους θεσμούς και τους έχοντας οικονομική επιφάνεια, μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που μπορεί να συνδράμει και με το ελάχιστο ποσό.

Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει κληθεί πολλές φορές να βοηθήσει μία κατάσταση για την οποία δεν ευθύνεται ο ίδιος. Η τωρινή κατάσταση είναι μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις. Όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε τη ναυαρχίδα του συλλόγου μας να «βουλιάξει». Όλοι στο πλευρό του Αυτοκράτορα».