Κουβέντα πέρα από το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι είχαν πρόσφατα ο Άγγελος Χαριστέας και ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος έχει στα χέρια του πλέον τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Άρη.

Η συζήτηση μεταξύ του sports director της ΠΑΕ και του Ισπανού αμυντικού μετατράπηκε σε… ψυχοθεραπεία, αφού ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τους προβληματισμούς του όσον αφορά ένα οικογενειακό πρόβλημα που τον αναγκάζει αρκετά συχνά να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του (την Ταραγόνα).

Ο Χαριστέας, από τη μεριά του, φρόντισε να τονίσει στον παίκτη πως αν παραμείνει στην Ελλάδα και πάει σε άλλη ομάδα, ή αποφασίσει να παίξει σε άλλο σύλλογο του εξωτερικού, δύσκολα θα βρει τη στήριξη που έχει από τους «κίτρινους» και παράλληλα έχει ένα ρίσκο και σε αγωνιστικό επίπεδο μία τέτοια επιλογή.

Η πρόταση του Άρη στον παίκτη αφορά διετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν περί τις 300.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Η κουβέντα των δύο ανδρών πήγε πολύ καλά και ο Βέλεθ δεσμεύτηκε στον Άγγελο Χαριστέα πως θα απαντήσει το συντομότερο δυνατόν, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.