Κόρχουτ και Βέλεθ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση καθώς, εξέτισαν την ποινή τους, με τον Μίχαελ Ένινγκ να τους δίνει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του πρώτου προημιτελικού ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Μίχαελ Ένινγκ, να μην αλλάζει την ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, εκτός από τους Κόρχουτ και Βέλεθ που εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κουέστα, δεξιά στην άμυνα ο Ρόουζα, αριστερά ο Κόρχουτ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βέλεθ και Δεληζήσης, αμυντικά χαφ οι Ματίγια και Σάσα, δεξιά στην επίθεση ο Φετφατζίδης, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα, με τον Λάρσον να βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντιγκινί.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, επέλεξε τους: Μέγιερι, Γούτα, Στρούγγη, Κιβρακίδη, Μπουσούλαζιτς, Κατράνη, Χαρίση, Ανδρούτσο, Νταβιώτη, Γκάλο, Βέλλιο.