Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί τρεις φορές, με τη χθεσινή, χωρίς να έχει την βοήθεια των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελούν θρυλικές μορφές του Ολυμπιακού. Αμφότεροι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τους Πειραιώτες και με όλες τις επιτυχίες της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχε κανέναν από τους δύο και όμως κατάφερε να επικρατήσει της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Για τον Σπανούλη αιτία ήταν ένας τραυματισμός στο πόδι ο οποίος θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο και για τον Πρίντεζη μία θλάση στα πλευρά

Οι δύο τους είναι συμπαίκτες για ένατη σεζόν αφού ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2011-12.

Η χθεσινή ταυτόχρονη απουσία τους ήταν κάτι το οποίο συνέβη μόλις για τρίτη φορά.

ΡΕΚΟΡ 2-1
Πρώτη φορά που έλειψαν ταυτόχρονα σε παιχνίδι ήταν τη σεζόν 2012-13. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη για το Top 16 και ηττήθηκε με 70-58.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Μπράιαν Ντάνστον είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ 15 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε προσφέρει 4 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2015-16. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χωρίς το ηγετικό τους δίδυμο στο Ζάγκρεμπ για να παίξουν με την Τσεντεβίτα.

Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 70-83 έχοντας για πρωταγωνιστές τους Οθέλο Χάντερ (19π., 8ρ.) και Ιωάννη Παπαπέτρου (16π., 8ρ.)

Με τη χθεσινή νίκη επί της ΤΣΣΚΑ μετρά πλέον δύο νίκες και μία ήττα όταν λείπουν οι δύο ηγέτες του.