Η Ένωση κράτησε την έδρα της, επιβλήθηκε με 33-31 της Ντράμεν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ χάντμπολ.

Η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά των δύο τερμάτων στον επαναληπτικό των δύο ομάδων στις 16 Φεβρουαρίου.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκεν με 10-7 με τον Μυλωνά στο 16ο λεπτό. Η Ένωση είχε σε πολύ μεγάλη μέρα τον Κοσάνοβιτς που κράτησε σε πολλές περιπτώσεις τους παίκτες της Ντράμεν μακριά από το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 11-10 με τον Λάρχον ενώ ισοφάρισαν σε 13-13 με τον Όλαφσον. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια προηγήθηκε και πάλι με δύο τέρματα (15-13) με τον Χιμένεθ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάκομπσεν. Η Ντράμεν ισοφάρισε και πάλι σε 16-16 με τον Άαλμπεργκ ενώ έφερε το ματς τούμπα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν και έκανε το 17-18 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάρχομ.

Η ΑΕΚ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Με γκολ του Μπουνέτα η Ένωση έφτασε στο 27-24 και προηγήθηκε για πρώτη φορά με τρία τέρματα στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι όμως και πάλι δεν παράτησαν το ματς. Με τον Χόργκεν ισοφάρισαν στο 57ο λεπτό με την ΑΕΚ να δείχνει τεράστια ψυχραιμία στο τέλος.

Μυλωνάς και Μπουνέτα έδωσαν προβάδισμα δύο τέρματων στην ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια με τον Άαλμπεργκ να διαμορφώνει να μειώνει σε 32-31. Τελικά ο Μυλωνάς με φάουλ σε νεκρό χρόνο διαμόρφωσε το τελικό 33-31 που δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Μεγάλο ματς για την Ένωση έκαναν Μπουνέτα και Μυλωνάς που σημείωσαν από οκτώ τέρματα. Έξι σημείωσε ο Αραμπατζής και πέντε ο Φλορίδο.