Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολη όπως αναμενόταν νίκη με 3-0 κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τη 12η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκανε μία καλή «προπόνηση» εν όψει του πρώτου τελικού του Λιγκ Καπ. Το τριφύλλι κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη την Πέμπτη για τον πρώτο τελικό της σεζόν στο βόλεϊ.

Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία άνετη νίκη λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό τους από το final four του κυπέλλου κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Η δυναμικότητα του Εθνικού έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού να δοκιμάσει και μικρότερους σε ηλικία αθλητές του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον Παναθηναϊκό χρησιμοποιήθηκαν οι Σωνάκης, Ρουσσόπουλος, Μπαρμπούνης, Παλαιολόγος αλλά και Μούχλιας του οποίο ο χρόνος συμμετοχής έχει περιοριστεί μετά την απόκτηση του Τσάτσιτς.

Μετά τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 29 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός που την Κυριακή αγωνίζεται κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Ο Εθνικός που δίνει τον δικό του αγώνα ακόλουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό.

Το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα σετ 3-0 (25-14, 25-18, 25-19)