Η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Αποστολάκη και πλέον το θέμα της παραμονής του στους πράσινους εξαρτάται από την οριστική απόφαση του νεαρού μπακ.

Ένα από ανοιχτά ζητήματα των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό παραμένει εκείνο του Κώστα Αποστολάκη. Ο νεαρός μπακ δεν έχει για την ώρα, τουλάχιστον, συμφωνήσει με την πλευρά των πράσινων και έτσι το μέλλον του στην ομάδα κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να θεωρείται. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες για την περίπτωσή του.

Στον Αποστολάκη έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ο Παναθηναϊκός, προκειμένου το συμβόλαιο του νεαρού μπακ να ανανεωθεί, ωστόσο, αυτή δεν έχει γίνει αποδεκτή από την πλευρά του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση και πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αν, δηλαδή, εκείνος θελήσει να την αποδεχθεί τότε όλα δείχνουν ότι θα πέσουν και οι υπογραφές. Σε διαφορετική περίπτωση οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Αποστολάκη θα χωρίσουν και ο νεαρός μπακ θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.