Ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ αλλάζει ομάδα και πλέον θα αγωνίζεται για τους Μινεσότα Τίμπεγουλβς, στο πλευρό του κολλητού του, Καρλ Άντονι Τάουνς. Ο δεύτερος είχε χάσει την υπομονή του με την ομάδα και τις συνεχόμενες ήττες και ο ερχομός του καλού του φίλου τον γέμισε χαρά, ενώ και ο Ράσελ πήρε πολύ καλύτερα την ανταλλαγή του.

«Είναι σουρεαλιστικό αντί απλά να μιλάμε στο τηλέφωνο ή να παίζουμε βίντεο games, ή να μιλάμε για το πως είναι οι ομάδες μας και όλα αυτά, να είμαστε μαζί κάθε μέρα. Έβλεπα από απόσταση πως… κουμάνταρε το πλοίο ο Καρλ για χρόνια. Παίκτες έρχονται και φεύγουν από εδώ. Δεν εκτιμούν όσα βρίσκουν ή οτιδήποτε, αλλά έβλεπα από απόσταση και ήξερα ότι μπορώ να βοηθήσω τον Καρλ. Ποτέ δεν έχω παίξει με έναν δυναμικό ψηλό όπως είναι εκείνος».

Να θυμίσουμε ότι οι δύο παίκτες είναι το Νο.1 και το Νο.2 του ντραφτ του 2015 και συνδέονται με βαθιά φιλία. Οι Τίμπεργουλβς χρειάζονταν έναν γκαρντ και βρήκαν την καλύτερη λύση με τους δύο φίλους να έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Το μόνο που πρέπει να γίνει τώρα είναι να βγουν και από αυτό το σερί των 13 συνεχόμενων ηττών και να αλλάξει για τα καλά η ψυχολογία στους «Λύκους».