Ο Έντουιν Τζάκσον παραχώρησε συνέντευξη στην «Le Progres» και δεν δίστασε να εκφράσει ανοικτά τη γνώμη του. Αν και δεν κατονόμασε τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, είναι προφανές πως έστρεψε τα βέλη του προς τον προπονητή του.

«Το παιχνίδι μας επιθετικά είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσεις. Έχουμε την χειρότερη επίθεση στην Euroleague και το θέαμα που προσφέρουμε είναι πολύ μακριά από αυτό που θα έπρεπε. Με σοκάρει που δεν… σοκάρεται κανείς. Και είναι φυσιολογικό να μην παίζει ο Αντουάν (σ.σ. Ντιό) ούτε ένα λεπτό απέναντι στην Μπάγερν; Είμαι πολύ μπερδεμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

«Δεν κατακρίνω τις επιλογές του προπονητή, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί οι χρόνοι συμμετοχής των παικτών παρουσιάζουν τέτοιες μεταβολές μετά την έναρξη της σεζόν».

Μάλιστα, στάθηκε και στη δική του χρησιμοποίηση: «Δεν ήρθα στην Βιλερμπάν για να παίζω 5′ ανά παιχνίδι. Ούτε θα πω ότι προσωπικά κάνω μια ιδανική σεζόν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν θα απαιτήσω τίποτα, αλλά είμαι 30 ετών και ξέρω ότι μπορώ να παίξω μπάσκετ. Θα κάνω ο,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου».

Περίπου 15 μέρες πριν έρθει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, η γαλλική ομάδα μοιάζει να βρίσκεται σε… εμφύλιο.