Ο Άνταμ Σμιθ δεν βρέθηκε στη προπόνηση της Δευτέρας (10/2) του ΠΑΟΚ και στην πρώτη του Κώστα Μέξα και φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στους θεσσαλονικιούς, παρότι δεν έχουν δικαίωμα για άλλη αλλαγή στο ρόστερ τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν να βρεθεί στο ΕΚΟ All Star Game, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη, με τον Μπόμπι Μπράουν να παίρνει τη θέση του. Ο λόγος, όπως φαίνεται, δεν ήταν κάτι επιπόλαιο, αφού ο Σμιθ, δεν έδωσε το «παρών», ως όφειλε, στη σημερινή προπόνηση, η οποία ήταν η πρώτη που έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα.

Όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Σμιθ είναι «αδικαιολογήτως απών», καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, δεν υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα προς το πρόσωπο του. Επίσης, σε επικοινωνία με τον Αμερικανό ατζέντη του παίκτη, από πλευράς ΠΑΟΚ στάλθηκε το μήνυμα ότι το αργότερο ως την Τετάρτη, ο παίκτης πρέπει να έχει επιστρέψει…

Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Αμερικανού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες, φέρεται να είχε εκφράσει τους προβληματισμούς του για την κατάσταση στην ομάδα και σήμερα, προέκυψε αυτή η εξέλιξη.

Στον ΠΑΟΚ, δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους με τη στάση του, δεδομένης της προσπάθειας που ξεκινάει, ουσιαστικά από σήμερα, για την τελική ευθεία της σεζόν, στην οποία ο ΠΑΟΚ παίζει την ύπαρξη του στη Basket League.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα είναι ανοικτά όσον αφορά τον Άνταμ Σμιθ, αλλά το γυαλί, φαίνεται να έχει ραγίσει και θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα άλλης αλλαγής στο ρόστερ του…