Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα, λίγες ώρες αφού πήρε στα χέρια του το σκεπτικό της ΕΕΑ. Για νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας κάνουν λόγο οι «ασπρόμαυροι», τονίζοντας πως σύντομα θα λάβουν τις νομικές απαντήσεις τους!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλαβαν επιτέλους στα χέρια τους την έκθεση της ΕΕΑ, ζητώντας με διάθεση ειρωνείας συγγνώμη δεδομένου πως οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοια παραμύθια.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για προειλημμένη απόφαση που δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν για να καταλήξουν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας, τονίζοντας πως σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις τους σε νομικό επίπεδο!

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν:

«Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις…».