Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, που έχει φορέσει την φανέλα τόσου του Άρη, αλλά και του Ατρόμητου, έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης λόγω ποιότητας, ενώ τόνισε πως και ο Ατρόμητος παραμένει επικίνδυνος, καθώς έχει την εμπειρία από την συμμετοχή του σε τελικούς. «Φέτος είναι η χρονιά του», ανέφερε για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σχετικά με την ρεβάνς του ζευγαριού Άρης – Ατρόμητος, δίνοντας το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια τον μεσοεπιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Φετφατζίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος είναι η χρονιά του».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην ποδοσφαιρική του καριέρα που συνεχίζει σε ηλικία 44 χρονών, στον Ηρακλή Λάρισας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μάχη Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο: «Παρακολούθησα το πρώτο ματς. Ο Άρης δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσής του, δεν ήταν τόσο επικίνδυνος επιθετικά. Ο Ατρόμητος έκανε ένα έξυπνο παιχνίδι. Ίσως ήθελε να μεταφέρει την υπόθεση πρόκριση στην έδρα του και το πέτυχε. Όταν περνάς από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με το μηδέν πίσω και πας στο γήπεδό σου, ο σκοπός σου είναι να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα. Δεν θα είναι ούτε για τον Ατρόμητο εύκολα στη ρεβάνς, ούτε για τον Άρη. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα πάνε σε ένα διαφορετικού στυλ παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο ματς».

Για το αγωνιστικό στυλ των δύο ομάδων και το πώς περιμένει τη ρεβάνς: «Ο Άρης μεσοεπιθετικά, ως ομάδα και ως ποιότητα, όταν πιάσει τα στάνταρ του είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Ατρόμητος έχει διαφορετικό στυλ. Πιο πολύ προσέχει τα νώτα του και λιγότερο το πώς θα βγει επιθετικά μπροστά. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, που θα δείξει από την αρχή ότι θέλει την πρόκριση και θα μπει πιο δυνατά θα είναι αυτή που θα περάσει».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Είναι η χρονιά του φέτος. Είναι από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της Super League».

Για το ότι δεν τον ήθελε ο Παντελίδης το καλοκαίρι: «Δεν το ξέρω αυτό, άλλωστε και όταν ήταν ο Παντελίδης στον Άρη, ο Φετφατζίδης. Καμιά φορά, βέβαια, παίκτης και προπονητής μπορεί να μην ταιριάζουν. Ίσως ο προπονητής ήθελε να χτίσει διαφορετικά την ομάδα. Μπορεί και να μην ήταν τότε σε καλή κατάσταση ο Φετφατζίδης. Αν ήταν στην κατάσταση που είναι τώρα, δεν νομίζω ότι μπορούσε κάποιος προπονητής να μην τον θέλει».

Για την ομάδα που έχει προβάδισμα πρόκρισης: «Ο Άρης βάσει ποιότητας είναι ένα βήμα μπροστά για την πρόκριση. Να μην ξεχνάμε, όμως, πως ο Ατρόμητος, όμως, είναι μια ομάδα που πήγε σε 2-3 τελικούς».

Για το ότι συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 44 του στον Ηρακλή Λάρισας: «Για να το κάνεις αυτό θέλει προσπάθεια, δουλειά, να μην έχεις τραυματισμούς και δόξα τω Θεώ δεν είχα στην καριέρα μου. Είμαι ταυτόχρονα και προπονητής στην Κ16. Η ομάδα διαθέτει μια ακαδημία που έχει στα 200 παιδιά. Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι και προσπαθώ να δώσω τις γνώσεις μου. Να τελειώσουμε φέτος τη χρονιά με το καλό και το καλοκαίρι βλέπουμε αν θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM