Ο Πανιώνιος έχει κληθεί σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ, για την Πέμπτη 13/2.

Ο Ιστορικός εκτός από την ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη, έχει και άλλα ανοικτά… μέτωπα με το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κλήθηκε σε απολογία για την Πέμπτη 13/2, όχι όμως για τον αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος ήταν κεκλεισμένων των θυρών αλλά για απλήρωτα πρόστιμα έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαϊνη.

Ο Πανιώνιος έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 56.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του την 21η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο (για το οποίο του επιβλήθηκε και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών) αλλά και με πρόστιμο 4.000 ευρώ για τη 19η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Για τις συγκεκριμένες ποινές όμως, δεν έχει περάσει η προθεσμία των 30 ημερών που δίνει ο Πειθαρχικός Κώδικας για την καταβολή των προστίμων, από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφασης.

Το πιο πιθανό λοιπόν, είναι η δίωξη να αφορά το πρόστιμο των 2.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Α.Π.