Ο Πίτερ Μουρ απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Στίβεν Τζέραρντ ώστε να σηκώσει την Premier League, κάτι που δεν έκανε ως παίκτης.

Ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ άναψε μια σπίθα. Μία σπίθα που έγινε γρήγορα φωτιά και στο τέλος… πυρκαγιά στα social media. Οι «reds» να υπογράψουν τον Στίβεν Τζέραρντ να αγωνιστεί στα «απαιτούμενα» πέντε ματς για να μπορέσει να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή!

Προφανώς και ήταν μια παράλογη απαίτηση από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ. Ομως ο chief executive της Λίβερπουλ, Πίτερ Μουρ πήρε θέση!

«Να σας εξηγήσω τι θα συμβεί», είπε σε συνέντευξή του στο Soccer Laduma.

«Η ερώτηση λοιπόν που μου θέτετε είναι “μπορούμε να πάρουμε τον Στίβεν Τζέραρντ ώστε να έχει το μετάλλιο της Premier League;” και η ερώτηση που σας θέτω εγώ είναι “ποιον παίκτη θέλετε να κόψετε από την ομάδα για να συμβεί αυτό.

«Κοιτάξτε, όλοι αγαπάμε τον Στίβι Τζι και είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτόν ως προπονητής αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

«Επίσης η χημεία είναι σημαντική στ’ αποδυτήρια. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Οτι πρέπει να κόψεις έναν παίκτη και να του πεις “εσύ δεν θα πάρεις μετάλλιο;”»

Και κάπως έτσι ο Πίτερ Μουρ έσβησε την φωτιά που δημιουργήθηκε στα social media. Οχι ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβεί αλλά ο CEO της Λίβερπουλ είπε να το ξεκαθαρίσει μια και καλή…