Οι Φιλαδέλφια Σίξερς επικράτησαν με 110-103 των Λος Άντζελες Κλίπερς σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι που δεν έλειψαν οι μονομαχίες αλλά τον τριπλό Σίμονς και τον θεαματικό Εμπίντ να ξεχωρίζουν.

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιλοδοξούν να βρεθούν ακόμα και στους τελικούς μαζί, είχαμε στην Φιλαδέλφεια. Εκεί οι Σίξερς υποδέχθηκαν τους Κλίπερς, με τις δύο ομάδες να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που πήγε στους γηπεδούχους με 110-103 και πλέον έφτασαν στο 34-21 και κυρίως έδιωξαν τα σύννεφα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους και μετά και την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Εμπίντ και τον κόσμο, όταν ο Καμερουνέζος τους είχε κάνει σήμα με το δάκτυλο να σταματήσουν να μιλάνε.

Ο Εμπίντ ήταν αυτός που έχουμε συνηθίσει πετυχαίνοντας 26 πόντους, όσους και ο Σίμονς με τον Αυστραλό να έχει triple double, καθώς κατέβασε επίσης 12 ριμπάουντ και έδωσε και 1ο ασίστ. Πίσω τους οι Ρίτσαρτσον και Χάρις που είχαν 21 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ασταμάτητος ήταν ο Λέοναρντ που έφτασε τους 30 και τον ακολούθησε ο Σάμιτ με 19.