Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, βρέθηκε στο «Δ. Τόφαλος» για να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Προμηθέα και το Περιστέρι και μεταξύ άλλων μίλησε για την απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Τη Δευτέρα ερχόμαστε στην Πάτρα για να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι με την Βουλγαρία. Ξεκινάμε την πορεία για το Ευρωπαϊκό του 2021. Ο Προμηθέας και το Περιστέρι είναι ομάδες που τροφοδοτούν με παίκτες την ομάδα. Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε τα παιδιά και ένα δυνατό παιχνίδι. Στα δύο πρώτα παιχνίδια θα χρησιμοποιήσουμε κάποια πιο έμπειρα παιδιά, αν τα καταφέρουμε να κάνουμε τις νίκες με Βουλγαρία και Βοσνία θα περάσουμε σε πλήρη ανανέωση με νέα παιδιά. Αν έχουμε πάρει την πρόκριση θα δώσουμε ευκαιρίες γιατί αυτό είναι το ζητούμενο να ετοιμάσουμε νέα κατάσταση. Εμείς επιλέξαμε την Πάτρα με βάση τον κόσμο που υπάρχει εδώ και πως λειτουργεί απέναντι στην Εθνική και το μπάσκετ. Η Πάτρα είναι μπασκετούπολη μας έχει συμπαρασταθεί και παρά το αποκριάτικο κλίμα που θα υπάρχει στην πόλη το διάστημα που θα είμαστε εδώ πιστεύω θα έχουμε μεγάλη συμπαράσταση.

Για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, είπε: «Είναι άλλο το θέμα του Λουκά. Δεν υπάρχει σχόλιο γι’ αυτό. Είναι άλλα τα θέματα αυτά. Εμείς κάνουμε επιλογή με βάση τα παιδιά που είναι διατεθειμένα να παίξουν να βοηθήσουν και είναι αυτή την στιγμή σε υγιή κατάσταση. Από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες και ο καθένας θα μπορούσε να έχει γνώμη για πολλά πράγματα. Εμείς κάνουμε μια επιλογή με βάση την ομάδα και το πως θέλουμε να λειτουργήσουμε και να πετύχουμε τα αποτελέσματα».