Τζίμερ Φριντέτ και Μπράντον Ντέιβις γνωρίζονται από μικροί και συνεχίζουν να έχουν στενές σχέσεις, ενώ πλέον είναι αντίπαλοι με Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Ο Φριντέτ μίλησε για την σχέση του με τον σέντερ της Μπαρτσελόνα και είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Εγώ και ο Μπράντον παίζαμε μαζί στο Κολέγιο και είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Είναι ένας σπουδαίος τύπος και έχει σπουδαία καριέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει εξαιρετικά. Βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Είναι ένας τύπος μίλησα μαζί του το καλοκαίρι, πήγαμε πίσω στη Γιούτα δουλέψαμε μαζί και βγήκαμε βόλτα οι οικογένειές μας. Είναι ένας σπουδαίος τύπος ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει ως εδώ και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Είμαι τρομερά περήφανος γι αυτόν. Φέτος με φωνάζει rookie, αν και είμαι μεγαλύτερος από αυτόν».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβις τόνισε: «Είναι σπουδαίος τύπος. Περνάμε καλά μαζί αν και δεν βλεπόμαστε συχνά πάντα κουβεντιάζουμε Είμαι ενθουσιασμένος. Πάντα του έλεγα για την Eurioleague. Το καλοκαίρι, που ετοιμαζόταν για την πρώτη του σεζόν εδώ πάντα είχε ερωτήσεις για τη λίγκα και τις ομάδες της».