Τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Εντέν Αζάρ, στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Θέλτα στο Βίγκο για την 24η αγωνιστική της Primera Division.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόσα λεπτά θα πάρει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά με τα τωρινά δεδομένα αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μπει στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο ή λίγο πιο μετά, ώστε να αγωνιστεί τουλάχιστον για μισή ώρα.

Το σχέδιο του Ζινεντίν Ζιντάν είναι να του δώσει σιγά-σιγά περισσότερο χρόνο συμμετοχής, για αυτόν τον λόγο, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα εναντίον της Λεβάντε να παίξει παραπάνω από ένα ημίχρονο, οπότε λογικά θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ είχε γίνει γνωστό ότι θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στα ματς εναντίον της Σοσιεδάδ για το Κύπελλο Ισπανίας αλλά και στο παιχνίδι πρωταθλήματος ενάντια στην Οσασούνα. Ωστόσο, ο Γάλλος προπονητής αποφάσισε να μην ρισκάρει να χάσει ξανά τον παίκτη του, καθώς θεώρησε ότι τα παιχνίδια ήταν πολύ απαιτητικά και δεν θα κατάφερνε να ανταπεξέλθει.