Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κοκκινόμαυρων» Nortenos, με ανακοίνωση τους, εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής Σάκη Καλογερόπουλου.

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Πάτρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στην Παναχαϊκή.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κοκκινόμαυρων» Nortenos εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση, στην οποία επιτίθενται εναντίον του ιδιοκτήτη της ομάδας Σάκη Καλογερόπουλου, για την στάση του απέναντι σε αυτή, ενώ παράλληλα του ζητούν να φύγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σάκη Καλογερόπουλε, δεν είχες 2500 ευρώ για την αδειοδότηση. Με ζητιανιά και χορηγία Πατρινού, βρέθηκε το υπέρογκο χρηματικό ποσό. Κανένας, δεν βγήκε να τον ευχαριστήσει. Θα τον ευχαριστήσουμε, εμείς. Κύριε Δήμου, κάνατε καλό στην ομάδα της πόλης σας και τα καλά επιστρέφονται.

Σάκη Καλογερόπουλε, χωρίς να μπορείς να διαθέσεις ούτε ένα ευρώ για την ομάδα, που εγκληματικά κάποιοι σου παρέδωσαν, που αποσκοπείς, τελικά;

Σάκη Καλογερόπουλε, δήλωσες ότι η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν είναι γωνία μαγαζί!!! Χαρακτήρισε τον εαυτό σου, που κατέχεις μια ομάδα που δεν εκτιμάς και δεν σέβεσαι. Επειδή είσαι επικίνδυνα άσχετος, διάβασε και μελέτησε, τι εστί ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ στο αθλητικό στερέωμα της χώρας.

Σάκη Καλογερόπουλε, καλύτερα να έβαζες τα 500 ευρώ που έπαιξες στοίχημα την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, κατά δήλωση σου, στην ομάδα και να έκλεινες κάποια οικονομική τρύπα, από τις τόσες που δημιούργησες.

Σάκη Καλογερόπουλε, κατηγόρησες τον κόσμο της Πάτρας, ότι δεν στηρίζει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Δεν θέλει πολύ μυαλό, ότι ο κόσμος δεν στηρίζει ΕΣΕΝΑ.

Σάκη Καλογερόπουλε, έφερες κάποιον Γρηγορίου. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Απάλλαξε μας, από την οποία παρουσία σου και τράβα στο καλό. Έβγαλες γραπτή δήλωση ότι δεν αντέχεις οικονομικά να συνεχίσεις. Με ζητιανιά, δεν μπορείς να κατέχεις ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙ.
Μπαμπάκι, ο δρόμος σου…

Έχουμε ενδιαφέρον, από Πατρινό επιχειρηματία. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος. Υπάρχουν, όμως, απορίες σχετικά με τον τρόπο. Δεν έχει ακούσει κανένας, κάποιο πλάνο. Δεν ξέρει κανείς, αν υπάρχει μόνιμη πηγή χρηματοδότησης. Δημοσιογραφικά κλείνονται Γενικοί Αρχηγοί και προπονητές, χωρίς να έχει συμφωνηθεί η παραχώρηση του management, έστω.
Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δεν χρειάζονται επιπολαιότητες αλλά λόγια σταράτα.

Αν ευοδωθεί η συνεννόηση, θα ήταν χαρά μας να ακούσουμε που θα στηριχθεί και από ποιους το εγχείρημα. Αγωνία μας είναι, να μην ξαναβρεθεί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ στην ίδια κατάσταση, μετά από λίγο καιρό.

Βγήκε σε ραδιόφωνο της πόλης, παλαιός μέτοχος. Όποιος παρακολουθεί τις κατά καιρούς τηλεφωνικές παρεμβάσεις του, εύκολα διαπιστώνει, πόσες φορές έχει αυτοαναιρεθεί. Κάθε εξάμηνο, αλλάζει την ιστορία του. Κάποιοι, θυμόμαστε και δεν παραμυθιαζόμαστε.

Οι Σύμμαχοι, που εγκλημάτησαν με την διάθεση των μετόχων τους, κρύβονται. Ούτε ένα συγνώμη. Ούτε μια αυτοκριτική. Ας όψεται…

Οι Σύμμαχοι, που κατέχουν από κοινού με την Ερασιτεχνική το 67%+ των μετόχων, μάλλον παίζουν το παιδικό παιχνίδι «Αγαλματάκια ακούνητα». Δεν έχουν καμία διαφορά, από αυτούς που παραχώρησαν μετοχές, με προσύμφωνο. Έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης και αυτοί.

Η Ερασιτεχνική, στον κόσμο της. Δεν ξέρει με ποιους συναντιέται, ούτε γιατί συναντιέται. Περιμέναμε, αυτήν την κρίσιμη στιγμή κάποια σοβαρότητα».