Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ αναφέρθηκε στον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό,τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νίκη, ωστόσο αναφέρθηκε και στις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν στον Άρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα φίλοι του μπάσκετ! Έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό, οπότε ελπίζω να είστε όλοι σας καλά! Μετά από δύο πολύ σημαντικές νίκες στην έδρα μας, δυστυχώς ήρθε μία αρκετά κακή εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θεωρώ περιττό ν’ αναφέρω ότι κανένας μας δεν είναι ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη εικόνα και ταυτόχρονα θεωρώ πολύ σημαντικό να τονίσω, ότι όλοι μας είμαστε διατεθειμένοι να υπερβάλλουμε εαυτούς, προκειμένου ν’ ανατρέψουμε την αρνητική αυτή κατάσταση.

Το Σάββατο, λοιπόν, παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ύστερα από δύο βδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, κυρίως για να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία, ενόψει των πολύ κρίσιμων αγώνων, που ακολουθούν.

Το ματς του Σαββάτου θα είναι αντικειμενικά δύσκολο, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, οι οποίες, όμως έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους, αλλά άσχετα από τη δυναμική του αντιπάλου μας, εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, να παλέψουμε για τη νίκη και γενικά να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, γιατί είναι κάτι, που το έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους φίλους του Άρη στο «Nick Galis Hall».

Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μας είναι παραπάνω από πολύτιμη για εμάς! Εις το επανιδείν φίλοι μου!».