Ο Ντάνιελ Ποντένσε, σε δηλώσεις του, σχολίασε την απόφαση του να αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην πορτογαλική “αποικία” της Αγγλίας, την Γουλβς και επιβεβαίωσε ότι πουλήθηκε 20 εκατομμύρια.

Μετά από 1,5 χρόνο στο Λιμάνι, προσφάτως ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Γουλβς. Μιλώντας στο Canal 11, ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για την μετακίνησή του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμο και παράλληλα αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά ο Ποντένσε ανέφερε: «Μου ασκήθηκε έντονη κριτική στη Σπόρτινγκ και όχι μόνο σε εμένα. Έπρεπε να ζήσω με αυτό. Έφυγα πολύ στεναχωρημένος, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Για όλα: Για το πώς ολοκληρώθηκε η σεζόν, για τον τραυματισμό μου που κράτησε καιρό, για το γεγονός ότι δεν έπαιζα, για το ότι δεν αναγνώριζαν τι σήμαινε να υπάρχει Πορτογάλος παίκτης στην ομάδα. Σήμερα όμως μπορώ να κοιτάξω το παρελθόν και να πω ότι πήρα μια σωστή απόφαση, την καλύτερη της ζωής μου».

Και συνέχισε μιλώντας για τον Ολυμπιακό: «Πήγα σε ένα τεράστιο κλαμπ (σ. Ολυμπιακός), πήρα τα παιχνίδια που πήρα και μετά πουλήθηκα με 20 εκατ. ευρώ στην Premier League. Επίσης, βρέθηκα στην εθνική Πορτογαλίας. Ήταν μία σωστή απόφαση».