Αναγκαστικές αλλαγές θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο, ενόψει και τον δύο κρίσιμων ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Μήνυμα τίτλου θέλει να στείλει μέσω του Πανιωνίου ο Ολυμπιακός, στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τους Νεοσμυρνιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:30, με στόχο να ξεκινήσουν θετικά τον μαραθώνιο που ακολουθεί με τα ματς κόντρα σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις τιμωρημένους παίκτες. Συγκεκριμένα τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκιλιέρε και Μασούρα, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν τιμωρία για κίτρινες κάρτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπρούνο και Σουντανί.

Επομένως, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές.

Στην πιθανή ενδεκάδα, ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπα και Σισέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, καθώς ο Σεμέδο βρίσκεται στα όρια των καρτών και ενδέχεται να προφυλαχθεί. Αμφίβολη θεωρείται και η παρουσία του Τοροσίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ρατζέλοβιτς να τοποθετείται δεξιά και τον Γκασπάρ να συμπληρώνει την αμυντική τετράδα.

Στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνης πιο προωθημένους και τους Χασάν και Ελ Αραμπί στην επίθεση, σε σχήμα που παραπέμπει σε 4-4-2.