Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, έφερε την «Ένωση» νικήτρια με το «φτωχό» 0-1 σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα αλλά με αρκετή ένταση (ιδίως στο πρώτο μέρος), πολλά φάουλ και αρκετά νεύρα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ καθώς σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αλμπάνη, όταν ο ίδιος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα, έπειτα από λάθος στη μεσαία γραμμή του Άρη.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες ενώ αντίθετα πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα πολλά φάουλ, η ένταση και οι πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για τις διαιτητικές αποφάσεις του Καραντώνη.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ δεν κατάφερε να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό τα καρέ του αντιπάλου, με εξαίρεση την κεφαλιά του Δεληζήση στο 12′ και το άστοχο σουτ του Ντουρμισάι στο 44′. Η «Ένωση», από πλευράς της, δεν μπορούσε να ελέγξει πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού και πέραν του γκολ είχε μόνο μία αξιόλογη φάση, στο 34′, με σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή.

Με τον ρυθμό και την ένταση του αγώνα να πέφτουν σε μεγάλο βαθμό, το δεύτερο μέρος δεν προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα παρά μόνο μία πολύ καλή ευκαιρία του Άρη. Στο 58′ το πολύ καλό σουτ του Γκάμα, αποκρούστηκε δύσκολα από τον Μπάρκα σε κόρνερ.

Παρότι οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να λύσουν το «γόρδιο δεσμό» έχοντας την κατοχή, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες ώστε να τις μετουσιώσουν σε γκολ κι έτσι η ΑΕΚ έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με το «διπλό».

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Κόρχουτ (85’ Ντιγκινί), Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον (79’ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε (38’ λ.τρ. Ντουρμισάι).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Κλωναρίδης (53’ Αραούχο), Βέρντε (78’ Οικονόμου), Αλμπάνης (70’ Μάνταλος), Λιβάγια.