Πολλές αντιδράσεις στον Τύπο της Σερβίας μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για «Σέρβο πορτοφολά» έφτασαν φυσικά ως την πατρίδα του Σρντγιαν Γιοβάνοβιτς και προκάλεσαν έντονες αρνητικές αντιδράσεις.

Οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Σερβίας έγραψαν τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κάνοντας λόγο για σκάνδαλο και για απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο μίλησε ο Έλληνας παράγοντας, «ένας αμφιλεγόμενος δικηγόρος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα από τα ρεπορτάζ.

«Ο Σέρβος διαιτητής Σρντγιαν Γιοβάνοβιτς ενόχλησε την ηγεσία της Λάρισας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος του επιτέθηκε ανοιχτά μετά τον αγώνα.

Η Λάρισα ηττήθηκε στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και οι γηπεδούχοι κατηγόρησαν τον Σέρβο διαιτητή πως δεν τους έδωσε πέναλτι, παρά το γεγονός ότι ελέγχθηκε η φάση και από το VAR. Πρόκειται για τον δεύτερο καλύτερο ρέφερι στη Σερβία μετά τον Μίλοραντ Μάζιτς» σημειώνεται, μεταξύ άλλων.

«Επί τη ευκαιρία, ο Κούγιας είναι μια αμφιλεγόμενη φιγούρα που συχνά προκαλεί σκάνδαλα στην Ελλάδα» τονίζεται σε δημοσίευμα για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ.