Ο Λούκας Σάσα μίλησε για την ήττα της ομάδας από την ΑΕΚ και τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Άρης “χάλασε” το αρχικό πλάνο του Ένινγκ. Τι είπε για το φορτωμένο πρόγραμμα των “κιτρίνων”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Nova:

«Πρώτα από όλα δεν θέλουμε να χάνουμε ποτέ, ειδικότερα στην έδρα όπου είμαστε πιο δυνατοί. Συζητούσαμε και μέσα στα αποδυτήρια για το πλάνο, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και άλλαξε το προφίλ του αγώνα.

Προσπαθήσαμε σκληρά για ενενήντα λεπτά αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλους δύο αγώνες μπροστά μας και ένα σχετικό προβάδισμα για να κλειδώσουμε τη θέση μας στα play off».

Αν τους επηρέασε και το μεσοβδόμαδα παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια είναι το 12ο παιχνίδι της χρονιάς (σ.σ 2020) και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση καθώς συμμετέχουμε σε δύο διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ δεν αγωνίσθηκε μεσοβδόμαδα αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, ωστόσο είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα. Εμείς έπρεπε να ταξιδέψουμε πολύ νωρίς την Παρασκεύη και ήμασταν περισσότερο καταπονημένοι από τον αντίπαλο μας».

Αν τους επηρέασε ο τραυματισμός του Ιντέγε:

«Ο Ιντέγε είναι πολύ σημαντικός για εμάς και τα πολλά μικρά κάνουν κάτι μεγάλο. Πληρώσαμε μια σειρά από λεπτομέρειες».

Πως θα είναι στα play off ο Άρης:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς θα έχουμε αρκετά συνεχόμενα απαιτητικά ματς. Ο κόουτς θα προσπαθήσει και αυτός με την σειρά του να κάνει κάποιες αλλαγές, προκειμένου να έχουμε φρεσκάδα».