Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από το ρόστερ του Ηρακλή ο σέντερ της ομάδας, Ντάριους Γκάρετ, καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του.

Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει μόλις μια αλλαγή στο ρόστερ της φετινής σεζόν, αυτή του Λενζέλ Σμιθ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μιλένκο Τέπιτς. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο Ντάριους Γκάρετ θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κυανόλευκους», με τους ιθύνοντες της ομάδας να «χτενίζουν» ήδη την αγορά ψάχνοντας για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Ο 31χρονος σέντερ παρότι βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στο ρόστερ του «Γηραιού» δεν έχει καταφέρει να ταιριάξει στην ομάδα, ενώ είναι δεδομένο πως δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ηρακλή τόσο από τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά κυρίως από την έλλειψη ενδιαφέροντος που δείχνει.

Ο Ηρακλής έχει θέσει ως στόχο του την είσοδο στα play off και με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στραμμένο το «βλέμμα» τους στην αγορά και αναζητούν τον παίκτη εκείνον, τα χαρακτηριστικά του οποίου θα ταιριάξουν στα «θέλω» τους, προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του.

Είναι ευκολονόητο πως Φεβρουάριο μήνα, οι ψηλοί και πόσο μάλλον οι ποιοτικοί, είναι δυσεύρετοι στην αγορά και οι «κυανόλευκοι» θα εξετάσουν τις περιπτώσεις εκείνων των παικτών που θεωρούν ότι θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, πολύ πιθανόν και μέσα στις επόμενες 24 ώρες.