Η Λάτσιο συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη, με την ομάδα του Ιντζάγκι να επικρατεί δίκαια και επί της Ιντερ (2-1), πείθοντας πλέον και τους πιο δύσπιστους πως φέτος πάει για πρωτάθλημα. Στο -1 από την Γιούβε οι Λατσιάλι, δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Νερατζούρι…

Η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάκι ήταν αρκετά ανώτερη στο «Ολίμπικο» επί της Ίντερ και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, την υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα της στη σεζόν την προσπέρασε στη βαθμολογία και βρίσκεται στο -1 από την πρώτη Γιουβέντους.

Οι «αετοί» της Ρώμης είχαν την πρώτη καλή στιγμή με δοκάρι του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 9ο λεπτό και πίεζαν τους «νερατζούρι», ωστόσο η Ίντερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Άσλεϊ Γιάνγκ με σκαστό σουτ στο 44′, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κόντε κόντρα στη ροή του ματς με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Ο Ντε Βράι στο 50′ έδωσε την ευκαιρία στον Ιμόμπιλε να ισοφαρίσει καθώς, υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι με τον διαιτητή να το καταλογίζει με τη βοήθεια του VAR και τον Ιταλό «κίλερ» να κάνει το 1-1 πετυχαίνοντας το 29 τέρμα του σε 30 αναμετρήσεις.

Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς πήρε το… αίμα του πίσω για το δοκάρι του πρώτου μέρους στο 69′ αφού με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στους «μπιανκοσελέστι» που σε 24 παιχνίδια στη Serie A έχουν 56 βαθμούς τους περισσότερους μετά το 1999!