Τα εισιτήρια για τα “Δύο Αοράκια” ήταν μετρημένα στα δάχτυλα και έτσι ο Προμηθέας τοποθέτησε γιγαντοοθόνη στον Καστελλόκαμπο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση οι φίλοι της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η Κρήτη είναι μακριά και οι πορτοκαλί θέσεις στο κλειστό του Ηρακλείου ήταν μετρημένες, αλλά η δίψα των φιλάθλων της Πάτρας να ζήσουν μαζί την εμπειρία του Τελικού και να μοιραστούν τις έντονες συγκινήσεις και τα δυνατά συναισθήματα μιας τέτοιας ιστορικής αναμέτρησης ήταν μεγάλη.

Έτσι, η απόφαση της Διοίκησης του Προμηθέα (που ανταποκρίθηκε στα αιτήματα πολλών φίλων της ομάδας) να προβάλλει τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε γιγαντοοθόνη στο κεντρικό διπλό γήπεδο των προπονητηρίων του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που προσήλθαν στο Promitheas Park με τη διάθεση να κάνουν το γήπεδο μία “καυτή” Promitheas Arena και να φτάσει αυτή η βροντερή φωνή ως το Ηράκλειο.

Μια πρώτη εικόνα (πέρα από τις φωτογραφίες) μπορείτε να έχετε και στο παρακάτω video, ενώ θ’ ακολουθήσει και νέο video με περισσότερες σκήνες, αντιδράσεις φιλάθλων και φυσικό ήχο.

Πραγματικά, σε μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, η απόσταση εκμηδενίστηκε και η Οικογένεια του Προμηθέα έγινε μια μεγάλη αγκαλιά, μια πολύχρωμη παρέα για μικρούς, μεγάλους, άνδρες, γυναίκες, φίλους, παρέες, αθλητές, οικογένειες. Το μπάσκετ όπως το πιστεύουμε και το αγαπούμε στην Πάτρα! Με πάθος και αγάπη για το άθλημα και την ομάδα μας, αλλά και με κέφι και χαρά και σεβασμό στον αντίπαλο και ζεστό χειροκρότημα για την προσπάθεια. Μια γιορτή, όπου όλοι χωρούν, χωρίς να περισσεύει κανείς.

Και μπορεί, τελικά, το Κύπελλο να μην ήρθε στην Πάτρα, αλλά όλοι στο Promitheas Park είπαν με μια φωνή: “την επόμενη φορά”, γιατί ο Τελικός του 45ου Κυπέλλου Ελλάδας δεν ήταν το τέρμα, αλλά ένας ακόμα σταθμός και το ταξίδι συνεχίζεται κι έχουμε πολλά ακόμα να ζήσουμε. Αρκεί να είμαστε μαζί!

Προμηθέας Πάτρας, μία Ομάδα, μία Οικογένεια».