Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα Ελληνικά γήπεδα, καθώς μετά από την συνάντηση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υπήρξε συμφωνία για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να επεκτείνει την παραμονή του στο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Με 8 γκολ και 18 (!) ασίστ αποτελεί τον αναμφισβήτητο MVP του φετινού Ολυμπιακού και μία από τις καλύτερες προσθήκες των τελευταίων ετών. Η απόδοση του Ματιέ Βαλμπουενά έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους των Πειραιωτών, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό στους ερυθρόλευκους.

Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο ήταν σύντομες και μάλλον… διαδικαστικές. Ο 35χονος Γάλλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε στο δελτίο του Mega, ότι έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία για να μείνει στο λιμάνι για ακόμα ένα χρόνο και εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη: «Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου για έναν χρόνο ακόμη, για να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».